Imprimeix

afi recomana ESET NOD32

Avui en dia és imprescindible disposar d'una solució antivirus fiable i actualitzada.

Cada dia són més les tasques que realitzem per Internet: correu, comandes, compres, vendes, banca, .... Aquest és un mitjà fabulós, però també representa una porta oberta per on els virus poden entrar. És una temeritat navegar per Internet sense un bon antivirus.

El nombre d'amenaces creix contínuament: virus, cucs, phishing, spyware, malware, exploits, ... No serveix de res tenir un antivirus si no es manté actualitzat i al dia. Alguns usuaris es refien de l'antivirus que venia amb l'ordinador, sense renovar-lo i ignorant que només són vàlids durant un període de prova limitat.

ESET NOD32

Al mercat podem trobar molts antivirus, però és important escollir aquell que ens doni una bona protecció amb el mínim consum possible de recursos (memòria i processador).

En aquest sentit, ESET NOD32 ha estat sempre una de les millors opcions.

ESET NOD32 està disponible en dues versions:

ESET NOD32 AntivirusESET NOD32 Smart Security

  • ESET NOD32 Antivirus: producte bàsic, inclou antivirus i antispyware.
  • ESET NOD32 Smart Security: solució completa que inclou, a més, tallafocs personal i antispam.

VERSIONS BUSINESS

A partir de 5 llicències, saltem a la gamma Business, amb la qual es disposa, sense cap sobrecost, de potents eines per al desplegament de l'antivirus per tota la xarxa.

COMPARATIVA

Virus Bulletin RAP test resultsVirus Bulletin, una publicació independent sobre virus i antivirus, elabora periòdicament comparatives entre els principals antivirus del mercat, i ESET NOD32 es manté, estudi rere estudi, en el grup capdavanter.

En els estudis en els quals es valora tant el comportament dels antivirus davant d'amenaces conegudes (resposta reactiva) com el comportament davant d'amenaces desconegudes (resposta proactiva), NOD32 es manté sempre en el grup capdavanter. Cliqueu aquí per veure els resultats. Aclarir, també, que aquest estudi no té en compte un altre factor clau, que és l'efecte de l'antivirus en el rendiment de l'equip, on ESET NOD32 sempre ha demostrat un impacte molt raonable.

M'INTERESSA, VULL MÉS INFORMACIÓ

Per a qualsevol nombre de llicències o informació referent al producte ESET NOD32.

contacteu

directament.